Thursday, September 10, 2009

Piept de pui cu smantana si ciuperci

 

DSCF6544s_wm (Large)

 

O retetea simpla, rapida si gustoasa.

30 g unt, un piept de pui mare, 300 g ciuperci, proaspete sau din conserva, 250  ml smantana mai subtire, sare, piper.

Pieptul de pui se bate putin si se unge cu ulei, sare si piper. Se frige intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti, pana cand se albeste. se scoate si se lasa deoparte.

 

DSCF5117s_wm (Large)
Ciupercile se curata de coaja, se spala si se toaca ( nu prea fin), daca sunt proaspete, daca sunt din conserva, doar se spala si se scurg bine.

 

DSCF5118s_wm (Large)
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc bine.

 

DSCF5122s_wm (Large)

 

Cand ciupercile sunt gata se adauga pieptul de pui si se toarna peste ele smantana.

 

DSCF5128s_wm (Large)

 

Se pune sare si piper dupa gust si se mai fierbe putin.
Merge foarte bine langa gnochi sau langa un cartof copt in coaja.

 

DSCF6542s_wm (Large)

2 comments:

Narnia said...

Multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase si pentru invitatie. Cunosteam portalul Petitchef, am gasit acolo multe informatii utile. Ma bucur sa fac parte din aceasta familie, chiar daca nu sunt nici pe departe un adevarat chef. :)

Buga Destino said...

Helloo nice blog

Post a Comment