Saturday, April 25, 2009

Legume in straturi la cuptor

 

Ideea am luat-o de la droopina de pe culinar si am adaptat-o la gusturile noastre.

Ingrediente: rosii, ceapa, fasole verde, ardei gras, sunca afumata slaba (2% grasime), patrunjel, sos de rosii  (eu am folosit sos pentru paste, cu busuioc ).

DSCF3109

Se acopera fundul unei atavi/vas de yena cu un strat de felii de rosii, peste care se aseaza un strat de rondele de ceapa.

DSCF3111 (Custom)

Se continua cu un strat de fasole verde,

DSCF3112 (Custom)

un strat de sunca afumata, unul de ardei gras taiat julien,

DSCF3116 (Custom)

patrunjel tocat, inca unul de ceapa si in final, inca un strat de rosii.

DSCF3117 (Custom)

Sosul de spaghete, eu am folosit 5 linguri, se dilueaza cu o ceasca de apa si se toarna peste legume. Se presara cu patrunjel tocat si se baga la cuptor, la 180 grade.

DSCF3127 (Custom)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...