Pentru Revelion si Anul nou am vrut initial sa fac ceva special, dar cum l-am facut doar noi trei, fara musafiri, m-am gandit apoi ca cel mai bine este sa intreb pe fiecare ce ar dori. Domnul barbat mi-a trecut pe lista tot ce am avut pe masa de Craciun ( mai putin sarmalele pentru ca nu mai aveam varza sa le impachetez ). Copilul a spus ca e vrea de revelion … gratin de cartofi si salata de ardei copti :). Cum deja erau destul de multe, am lasat pe alta data un meniu foarte special si am pregatit:
- oua umplute cu pasta de sunca afumata,
- salata de vinete cu ardei copti,
- piept de pui la gratar + cartofi prajiti,
- gratin de cartofi cu oua si carnati,
- cozonac moldovenesc cu nuca si stafide ( cum cel de la Craciun se terminase, am mai facut odata si pentru revelion ),
- tort “Opera”,
- struguri cu diferite tipuri de branza si un excelent vin de Bordeaux.
4 comments:
Ce de-a bunatati...si cozonacelul tau arata minunat. Pai daca ii asa stiu unde ma duc la anul de Revelion;). Te pupic dulce
Tare bine arată tortul Opera...si eu inca nici nu l-al incercat, trebuie sa-l fac odata si odata.
Draga mea yafa, esti oricand binevenita. Cozonacelul a aratat mult mai bine pe masa decat in poze, n-am avut timp sa fotografiez mai "artistic" :)).
Kiken, tu care faci niste torturi asa frumoase si bune ( ne-a placut tare mult Dobosul tau ), trebuie neaparat sa incerci Opera. E ceva deosebit, sunt sigura ca o sa va placa. Pana si copilul , care nu iubeste ciocolata in mo deosebit, a mancat cu placere.
Post a Comment