Thursday, May 7, 2009

Snitele din piept de pui

Printre peferatele mele. Avem nevoie de: 1 piept de pui potrivit, faina, 1 ou, lapte, 1 lingura smantana, sare, piper, boia si 1 lingurita sos Andalouse. Se poate folosi mustar in loc de acest sos, dar nu e la fel de bun.

Se bate oul cu sare, piper si boia, se adauga faina si sosul si se subtiaza cu lapte si putina smantana, pana cand are consistenta compozitiei de clatite.

DSCF3069 s 

Se bate pieptul de pui cu un ciocan de snitele sau cu lama unui cutit ( nu prea tare petru ca se rupe usor), se trec prin faina, apoi prin compozitia pregatita si se pun la prajit in ulei incins, la foc potrivit.

DSCF3073s 

Se scot si se scurg pe hartie absorbanta. Mie imi plac la fel de mult si reci si calde.

Pofta buna !

0 comments:

Post a Comment