Wednesday, May 20, 2009

Mazare cu piept de pui

Am folosit: 1 piept de pui dezosat, 1 ceapa, 2 morcovi, o punga de 400 g mazare congelata,  2 linguri de pasta de rosii cu busuioc Barilla , sare, putin ulei, o jumatate de lingurita de zahar, 3 linguri de smantana subtire, marar proaspat.

Am calit ceapa si morcovul pana s-au inmuiat, am adaugat pieptul de pui taiat fasii subtiri si l-am calit si pe el. Cand puiul a fost aproape gata, am adaugat mazarea si apa, cat sa  acopere aproape mazarea.

Am lasat mazarea sa fiarba pana cand bobul a fost moale, am adaugat sarea, zaharul si sosul de rosii si am mai fier 10 minute.

Am luat de pe foc, am adaugat mararul tocat si smantana si am acoperit cu capac si cand s-a racit putin, am papat cu pofta.

0 comments:

Post a Comment