Thursday, April 16, 2009

Cartofi umpluti cu branza

 

 

 

 

Am folosit 6-7 cartofi de marime medie, 100 gr branza tartinabila, 50 gr mozzarela, 75-100 gr de ...ceva afumat (prosciutto, muschi file, kaiser etc), 2 lingurite de parmezan, sare, pipe

  Cartofii fierti in coaja se lasa sa se raceasca. In acest timp am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare, piper, parmezan si carnea afumata, pe care am fiert-o 5 minute inainte de a o folosi ( e optional) si am mixat pana am obtinut o pasta.

Am adaugat o felie subtire de unt, deoarece mi s-a parut cam fada.

 

 

Dupa ce s-au racit cartofii, i-am taiat in jumatati, i-am scobit la mijloc si i-am umplut cu amestecul de branza.

E un aperitiv rapid si usor, poate fi servit atat rece, cat si cald.

 

0 comments:

Post a Comment