Sunday, April 18, 2010

Premii !

 

 

 

Saptamana trecuta s-au adunat multe premii de la:

Geta

Livia si

Nely

trei gospodine din blogosfera pe care le urmaresc cu drag si carora le multumesc foarte mult pentru amabilitatea pe care mi-o arata intotdeauna. :) Dupa cum am spus deja fiecareia, printr-un comentariu, apreciez toate premiile primite, dar am sa le postez doar pe cele pe care nu le-am postat deja anterior.

 

ayan 3l ayan1j diana imagesl imagesz

 

Le ofer cu drag tuturor celor care imi viziteaza cu placere blogul si doresc sa-l primeasca.

O saptamana insorita tuturor!

Cu drag,

Narnia!

5 comments:

Elena Toma said...

Narnia,felicitari pentru premii si iti doresc numai bine! Te astept cu drag sa te intorci cu retete si bunatati proaspete.

Elena Toma said...

Tot io, sa te vestesc despre o initiativa pornita de la Yafa, cu ajutorul Furnicutei Boscodine. Daca o sa te intereseze, gasesti informatii la ele sau la mine. Te astept cu drag, pentru ca de marti dau drumul la un concurs cu premii.

All Food said...

Incepand cu data de 1 iunie 2010, Bucataria lui Tavi impreuna cu Angst si Jurnalul National organizeaza concursul culinar “Gateste cu Tavi”.

Mai multe amanunte pe http://www.all-food.ro/concurs/

Mi-ar face mare placere sa participi!

Tavi

Narnia said...

Elena, multumesc frumos! Si eu iti doresc tot binele de care ai nevoie. :)Te imbratisez cu drag.

Narnia said...

Tavi, multumesc mult pentru invitatie, mi-ar fi placut sa particip, din pacate trec printr-o perioada in care gatitul nu mi-e tocmai accesibil, desi marturisesc ca mi-e dor sa pregatesc ceva deosebit. Sper sa mai fie si alte ocazii si am sa pot participa atunci. O zi frumoasa !

Post a Comment