Sunday, April 11, 2010

Brioche din piept de pui cu ou

 

Briochele din piept de pui cu ou sunt foarte usor de facut. Amestecul de carne

este foarte asemanator cu amestecul pentru chiftelute. In robot, am tocat un piept de pui mai mare cu  o ceapa mica, doi catei de usturoi,, un ou crud, mai multe fire de patrunjel proaspat, sare, piper, o felie mare de paine toast ( daca sunt mici, folositi doua) inmuiata in apa si bine stoarsa.

 

 DSCF7952s_wm (Large)_thumb[2]

In formele de brioche mai mari,  tapetate cu hartie de copt si unsa cu unt si faina, am pus putin amestec de carne, am adaugat un ou fiert si am acoperit tot cu amestec de carne, fara sa umplu forma. Am turnat deasupra sos bechamel ( reteta o gasiti aici ) , cca jumatate de cm, iar peste el am presarat cascaval ras si  parmezan deshidratat.

Am copt cca 30 minute la 180-190 grade Celsius

 

DSC_0689s_wm (Medium)

2 comments:

Micul said...

Arata superb tot ce ai pregatit, si cu siguranta am sa ma inspir din retetele tale.
O saptamana frumoasa sa ai.

Narnia said...

Multumesc frumos, Micule. Daca ceva te tenteaza, chiar te rog, iar daca ai intrebari, nu ezita. Un sfarsit de spatamana insorit si placut! :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...