Sunday, January 24, 2010

Licitatie pentru Ioana

 

 

Cei mai multi dintre noi am auzit, in zilele din urma, povestea trista a Ioanei Spahiu, o adolescenta de 17 ani  si 11 luni, careia brusc, o boala oribila i-a schimbat cursul existentei vesele si linistite de pana atunci.

 

http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html

 

Ioana a fost operata de urgenta si tumora a fost eliminata, dar pentru a scadea sansele de recidiva are nevoie de un tratament de care , din pacate, nu poate beneficia in Romania. Tratamentul include chimioterapie si radioterapie, costurile ridicandu-se la cca 80.000 de euro, suma de care parintii Ioanei nu dispun.

 

Unii, impresionati de suferinta fetei, au donat poate o suma de bani in conturile deschise special pentru ea, altii i-au adresat poate un gand bun si o ruga pentru sanatate, iar altii, intoxicati de atatea tragedii transmise zilnic la stiri,  poate au trecut pe langa eveniment ca pe langa oricare alta stire obisnuita.

 

Draga de yafa si sotul ei au facut ceva mai mult decat atat, au hotarat sa scoata la licitatie 2 minivacante – transport, cazare, masa incluse - in casa lor din Elvetia. Castigatorii licitatiei vor fi cei care vor dona suma cea mai mare pentru trataemntul Ioanei Spahiu.

 

Redau mai jos anuntul impresionant al Yafei cu speranta ca el va avea ecou in inimile a cat mai multi dintre dumneavoastra.

 

 

Niciodata nu am putut sta cu mainile in san in fata suferintei unui copil, Ioana este o fetita de 17 ani si care are mare nevoie de noi toti!

Ea este singurul copil la parinti, o tanara serioasa, cuminte, altruista, un copil eminent si tot timpul vesel. Si dintr-o data toata lumea ei vesela s-a prabusit odata cu diagnosticul care a venit crunt si de netagaduit.

http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html

Stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul blogului meu insa nu puteam sa fac altfel, asa ca am decis intr-un “consiliu de administratie” urmatoarele:

Deschid in perioada 22 ianuarie- 25 februarie 2010 o licitatie pentru doua mini vacante la masa mea, in Elvetia. Mini vacanta oferita pentru doua persoane (eventual trei, 2 parinti si un copil) cu totul inclus: transport, masa, cazare.

Prima perioada este 1-6 aprilie 2010 si a doua 4 -8 iunie 2010.

Programul celor doua mini vacante mai cuprinde: o zi la Geneva, vizita bisericii romanesti de lemn, muzeului Ceasurilor, a imprejurimilor si o masa tipica elvetiana. 

Licitatia porneste de la 0 iar mini vacanta va fi castigata de persoana/persoanele care vor oferi cel mai mult. Suma de bani oferita va intra in contul Ioanei.

Detaliile finale pentru acest demers ( nume, prenume , adresa si deoparte si de cealalta), vor fi discutate printr-un schimb de e-mailuri intre mine si castigatorul licitatiei; garantia castigatorului va fi biletul de avion pe care il voi trimite, imediat ce banii sunt intrati in contul deschis pentru acesta licitatie.

Nu ne dorim altceva decat sanatatea Ioanei!

Yafa

4 comments:

yafa said...

Scumpa mea, multumesc mult de tot pentru postatrea ta. Te pupic

Ana said...

si eu itimultumesc!

Narnia said...

Nu e nevoie de multumiri ... sa dea Domnul ca fetita sa se recupereze complet si sa nu aiba nicio recidiva.

Ana said...

AMIN

Post a Comment