Sunday, December 20, 2009

Un premiu delicat

Ziua de astazi a venit cu mici si mari surprize, pana acum toate placute. Cand m-am trezit am vazut cu bucuie ca …in sfarsit NINGEEE !!!! La noi ninge foarte rar si nu ma asteptam sa avem zapada nici de acest Craciun, dar se pare ca totusi vom avea.

Apoi, am primit de la doamna Elena Toma un premiu delicat, pe care il apreciez foarte mult. Multumesc foarte mult, Elena, pentru apreciere.

Rose[1]

Sarbatorile s-au apropiat foarte mult si toate gospodinele sunt ocupate sa-si decoreze caminul si sa pregateasca cat mai multe bunatati pentru cei dragi.

Vreau sa ofer acest premiu tuturor celor care, de-a lungul anului, au muncit la fotografierea si publicarea a ceea ce au pregatit in bucatarie, astfel incat si noi, ceilalti, sa putem invata ceva nou.

Va multumesc si va doresc tuturor Sarbatori fericite !

4 comments:

yafa said...

Scumpica, va dorim tie si familiei tale, sanatate, liniste si pace in casa, sarbatori pline de lumina si caldura. Mosul sa aiba sacul incarcat de daruri si sa va aduca la fiecare ce ati dorit mai mult.Craciun Fericit si un An Nou bun!Pupicei

Narnia said...

Multumesc mult, draga Yafa. Sa dea Domnul tuturor liniste si bucurie in suflet de Sarbatori. Si noi va dorim toate cele bune si dorite, sa fiti sanatosi si veseli si binecuvantati.

Te imbratisez cu drag,
Narnia.

CamiWitt said...

Sarbatori fericite! Un Craciun linistit, sanatate. La multi ani! Cami

Narnia said...

Multumesc mult, Cami. Sa va dea Dumnezeu si voua sarbatori linistite si fericite, sa fiti sanatosi si sa vina anul nou plin de bucurii pentru voi !

Post a Comment