Thursday, December 31, 2009

La multi ani !

Cum baietii mei sunt in concediu/vacanta, zilele trecute am fost destul de ocupata si nu am avut timp sa postez nimic pe blog. Urmeaza alte cateva zile in care propabil nu voi putea sa accesez blogul, astfel incat am sa revin cu meniul de Craciun/Revelion probabil dupa data de 5-6 ianuarie.

Va doresc tuturor petrecere frumoasa de revelion, iar anul ce vine sa va aduca sanatate, bunastare, succese, dragoste si implinire sufleteasca !
Va multumesc frumos tuturor celor care m-ati vizitat si celor care mi-ati scris in aceste an si sper sa ne revedem cu bine in anul ce vine.

Va imbratisez cu drag si prietenie,

Narnia !

12 comments:

Alexandrina said...

Iti doresc un 2010 plin de realizari frumoase pe toate planurile! La multi ani fericiti!!

CamiWitt said...

Anul nou bate la usa...raul fac-se cenusa, bucurii si sanatate, domnul sa va dea de toate si cind nu va ginditi sa fiti si mai fericiti . Cami

dana said...

An Nou Fericit,cu multa sanatate,fericire si impliniri ,alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI!!

Miha said...

La multi ani!
Un An Nou fericit si plin de realizari pe toate planurile!

yafa said...

La multi ani scumpica atat tie cat si familiei. Sa ne revedem cu bine.Puuup

alison said...

la multi ani!

Sabina said...

La multi ani, Narnia!

carnetul de retete said...

La Multi Ani ! Bonne Année !

Narnia said...

Alexandrina, Cami, Danna, Miha, Yafa, Alison, Sabina, Cristina va multumesc frums pentru gandurile bune. :) Va doresc sincer sa aveti un an minunat, plin de evenimente fericite, sa reusiti sa realizati ceea ce va propuneti si sa va bucurati de sanatate, prosperitate si liniste !

Paradis said...

Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA, Iti doresc sa ai parte de toate acestea astazi in noul AN. LA Multi Ani 2010 !

MONONOKE KITCHEN said...

Multi ani fericiti va doresc tuturor!

Narnia said...

Multumesc mult pentru urari Paradis si Mononoke, va doresc si voua numai bine, sanatate, fericire si reusita in tot ce v-ati propus ! :)

Post a Comment